| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Svaca
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 8:44 pm Post subject: |
|
|
| Bollden wrote: | | Rj wrote: | Intercreep na AQ zije a zit bude dokud budu jeho GM a dokud budu mit tak schopne officiry jako mam ted. Takze spokojenost kluci  |
Nic proti ale jakych si 10 ci 15 lii co ti zustalo v guilde u tebe na aq opravdu nenaplnilo moje ocekavani ktery jsem v tebe vkladal kdyz jsem ti to tady predaval ... na forum se od vas neobevi jedinej prispevek a nejaky mega uspechy jsem taky nezaznamenal .... takze muzu bejt nanejvys tak zklamanej mozna mas jakousi guildu ale uz to zdaleka neni co to bylo ... takze si tomu rikej pro me za me jak chces ale ten intercreep kterej byl jedna z tech top guild za ali pvp na dt uz daaavno neexistuje ... neni to lehkej udelej obstat ... nepodarilo se ti to nic proti osobne jsem to ocekaval .. ale wow uz upadlo pomalu takze ... |
tady bych se wladixe castecne zastal, velkej vliv na tom taky ma ten hromadnej utek z DT, kdyby na to nedoslo, tak by IC byl pravdepodobne mnohem vyse
ale je pravda ze to zbytecny cekani nez se migrovalo a migrace na server, kam slo z DT minimum lidi byla podle me chyba a pote uz neslo IC udrzet tam kde bylo _________________ Nejasej ikdyz preskocis, nejdriv se koukni do ceho jsi skocil
Neni dulezite vyhrat, ale poradne nasrat toho kdo vyhral  |
|
| Back to top |
|
 |
Bollden

|
Posted: Thu Mar 26, 2009 9:20 pm Post subject: |
|
|
to je holt proste veci ktery musis prekonat jako kdyz jsme byli v guilde 3 a pak se postupne rozpadali mensi guildy chytrou zasluhou a i vetsi a vsechny dokazes pridat na stranu jedny vsechno je jen o tobe a staci si jen precist sem tam ty prispevky tady a uz vidis smer orientace ... vzdy si pamatuj ze je duleziy prihlizet na ohledy jedincu ne na vlastni a tech nejblizsich pokud nechces low shit guild .... vse je jen prace psychiky druhych ... zastat nezastat vysledek je jakej je _________________ You're pro or you're a noob. That's life.
Aliance FOREVER
The World is about Money, So if you play just For Fun you are crazy
Sex, sex, sex, drugs & Disco  |
|
| Back to top |
|
 |
Vigo
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 3:20 pm Post subject: |
|
|
| Bollden wrote: | | Rj wrote: | Intercreep na AQ zije a zit bude dokud budu jeho GM a dokud budu mit tak schopne officiry jako mam ted. Takze spokojenost kluci  |
Nic proti ale jakych si 10 ci 15 lii co ti zustalo v guilde u tebe na aq opravdu nenaplnilo moje ocekavani ktery jsem v tebe vkladal kdyz jsem ti to tady predaval ... na forum se od vas neobevi jedinej prispevek a nejaky mega uspechy jsem taky nezaznamenal .... takze muzu bejt nanejvys tak zklamanej mozna mas jakousi guildu ale uz to zdaleka neni co to bylo ... takze si tomu rikej pro me za me jak chces ale ten intercreep kterej byl jedna z tech top guild za ali pvp na dt uz daaavno neexistuje ... neni to lehkej udelej obstat ... nepodarilo se ti to nic proti osobne jsem to ocekaval .. ale wow uz upadlo pomalu takze ... |
Ja jsem očekával tedy že už nebudeš tady roztrušovat svoje moudra.
Rj je fajn GM a i když jsem nemigroval na AQ tak mu držim palce. A ty Bolldiku věnuj se RL jak si to do nas tady několikrat hustil.A budem spokojený všichni. |
|
| Back to top |
|
 |
Bollden

|
Posted: Wed Apr 01, 2009 5:07 pm Post subject: |
|
|
ufff chytry clovek se nakonec projevil ok ... radsi nebudu dale rozsirovat nesmyslnej topic dal _________________ You're pro or you're a noob. That's life.
Aliance FOREVER
|
| Back to top |
|
 |
Vigo
|
Posted: Sat Apr 04, 2009 5:15 am Post subject: |
|
|
| Bollden wrote: | | ufff chytry clovek se nakonec projevil ok ... radsi nebudu dale rozsirovat nesmyslnej topic dal |
Nikdy jsem se za chytrého nepovažoval.Například čeština jde mimo mě.
Ale nikdy jsem se nevytahoval před ostatníma a neházel tu taková inteligentní prohlášení jako ty. Už jsem ti jednou někde napsal at si dáš pořádného facáka.
Musím se prostě smát co všechno píšeš. Každou chvilku něco jiného.Že ty jsi rozdvojená osobnost ?  |
|
| Back to top |
|
 |
Bollden

|
Posted: Sat Apr 04, 2009 9:59 pm Post subject: |
|
|
možná jsem rozdvojená osobnost ale ty si totální retard tak už sem radši nic nepiš díky .... faakt netušim co to si za mentála že se snižuješ na takovou úroveň _________________ You're pro or you're a noob. That's life.
Aliance FOREVER
|
| Back to top |
|
 |
Rj Guild Master

|
Posted: Mon Apr 06, 2009 11:33 am Post subject: |
|
|
sem netusil Eriku ze jsi tak ubohej ze mazes odpovedi protoze je nedokazes unest...timhle co jsi udelal neco o tobe svetci a nikdo tu uz nic psat nemusi. Chlapce ty az jednou dospejes tak se ozvy rad s tebou zajdu na pivo. Ale myslim ze to u tebe jeste chvilku potrva  _________________
"Jsme to, co si myslíme. Vše z toho, co jsme, vzniká s našimi myšlenkami. Myšlenkami tvoříme svět." Buddha |
|
| Back to top |
|
 |
|