Intercreep Forum Index Intercreep
World of Warcraft PvP Guild, Ahn'Qiraj EU

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Co se stalo s guildou ...

Post new topic   Reply to topic    Intercreep Forum Index -> Offtopic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Predy

PostPosted: Fri Jan 02, 2009 4:53 pm    Post subject: Co se stalo s guildou ... Reply with quote

Zdravim všechny hráče/lidi , mohl bych se zeptat co se stalo s vaší guildou na DK , vždycky jsem se koukal kdo je nový a kdo co má new itemy ...

XFire mám asi jenom 3/4 roku tudíž tak málo hodin , WoW hraju 2,5 roky , tak 2000x2,5= Mno to je už pěkný číslo Very Happy Very Happy Very Happy

Jednou budu mít pod jménem Intercreep ...
Back to top
View user's profile Send private message
Rj
Guild Master

PostPosted: Fri Jan 02, 2009 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

cau cau sme na AQ .... ale jestli chces muzes me sledovat na armory a to nick Vladix Very Happy jsem tam jako trosku lepsi DK

"Jsme to, co si myslíme. Vše z toho, co jsme, vzniká s našimi myšlenkami. Myšlenkami tvoříme svět." Buddha
Back to top
Predy

PostPosted: Sat Jan 03, 2009 10:03 am    Post subject: Reply with quote

Super , oni nějak Alíci z DK emigrovali bo co ne ???

Super budu sledovat a jak se jmenuje guilda ? Intercreep mi naslo jen tu na DK...

XFire mám asi jenom 3/4 roku tudíž tak málo hodin , WoW hraju 2,5 roky , tak 2000x2,5= Mno to je už pěkný číslo Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top
Svaca

PostPosted: Sat Jan 03, 2009 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

jj vetina lidi z aliance migrovala, cast na server Ahn Qiraj ( neb jak se to pise ) a cast na server Burning Blade
Predy

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 12:42 am    Post subject: Reply with quote

jj na ten Burning Blade šli kámoši Razz by mě zajímalo co tam ted Black Division,Traitors atd. budou dělat Very Happy Very Happy Very Happy

Heledte chci se zeptat na otázku před WoTlk...

Mám encha shamana a chodím areny , co je lepší 2 hand bo 2x 1handky ? Smile

mam ted obě tedy , ale jako nvm jednou je lepší toto a druhý toto Very Happy

Back to top
Svaca

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 11:36 am    Post subject: Reply with quote

v shamanech se nevyznam, ale pokud vis kdy je co lepsi, tak si je muzes prohazovat na urcityho soupere urcitou zbran, jde to i v kombatu
Predy

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

jj dělám to tak , nazačátku si hodím na všechny zbrane WF , třeba s 2handem dám jebu do priesta za 5k Very Happy ale zase do warra je to nějaký horejší Very Happy

Bych potřeboval jestli nemáte v guildě nějakýho ranaře shamana a chodí na forko , si pokecat Smile

Back to top
HonkL

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

Jak to vidim tak na AQ to je stejne jak na BB skoro zadny lidi v guilde Sad.Mely jsme jit na stejne server Smile
Back to top
Vigo

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 11:12 pm    Post subject: Reply with quote

HonkL wrote:
Jak to vidim tak na AQ to je stejne jak na BB skoro zadny lidi v guilde Sad.Mely jsme jit na stejne server Smile

Na BB je to parada.A na mesta chodim s pve guildou a dali jsme na prvni pokus TB a Undercity Smile
Back to top
Svaca

PostPosted: Mon Jan 05, 2009 10:10 am    Post subject: Reply with quote

ja uz to mam projity vsechno asi 2 tydny nebo jak dlouho
proste hned po tom prechodu asi 2 dny se CS/SK pve G slozili a zaslo se na mesta, padlo UC, ORG a SM. TB jsme vymlatily z pulky taky, ale cairne uz lezel, takze k tomu jsme se vraceli druhej den a kdyz uz jsme v tom byly tak se znova vycistilo ORG, SM a UC Very Happy
UC a SM uz bylo jen v malym poctu - neco malo pres 20, ale je pravda ze mimo bosse nebyl odpor zadnej
Rj
Guild Master

PostPosted: Fri Jan 09, 2009 9:39 am    Post subject: Reply with quote

HonkL wrote:

trosku se pletes mi uz tam mame dost lidi a chodime pravidelne premady. MAme tam paradni anglickou komunitu a je to krasa. To je to co jsem hledal...nekam se zasit od ceskych lidi a v klidu dozit. Ja s Cernuusem jsme uz byli nekolikrat na 1850rating a mame nejlepsi pvp hadry na servru kazde scitani se drzime v top 10 a v top 100 na battlegrupe jen nam to minuli vikend nevyslo... takze mluv za sebe prosim...Váš intercreeo ma malo lidi. Ja jsem spokojen. ME pise uz hodne lidi o pomoc s pvp par DKcek tam denne ucim jak hrat a hodne lidi z pve guild co se venujou pvp s nami taky pravidelne chodi Very Happy tak Gl & HF

"Jsme to, co si myslíme. Vše z toho, co jsme, vzniká s našimi myšlenkami. Myšlenkami tvoříme svět." Buddha
Back to top
Vigo

PostPosted: Fri Jan 09, 2009 12:58 pm    Post subject: Reply with quote

Rj wrote:
HonkL wrote:

trosku se pletes mi uz tam mame dost lidi a chodime pravidelne premady. MAme tam paradni anglickou komunitu a je to krasa. To je to co jsem hledal...nekam se zasit od ceskych lidi a v klidu dozit. Ja s Cernuusem jsme uz byli nekolikrat na 1850rating a mame nejlepsi pvp hadry na servru kazde scitani se drzime v top 10 a v top 100 na battlegrupe jen nam to minuli vikend nevyslo... takze mluv za sebe prosim...Váš intercreeo ma malo lidi. Ja jsem spokojen. ME pise uz hodne lidi o pomoc s pvp par DKcek tam denne ucim jak hrat a hodne lidi z pve guild co se venujou pvp s nami taky pravidelne chodi Very Happy tak Gl & HF

Ja jsem pvp opustil Smile Chodim s kamaradama dungy a jsem spokojeny.Ale nejake ty Hateful gladiator hadry mam taky. Beru je za badge z raidu Smile
Back to top
Predy

PostPosted: Fri Jan 09, 2009 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

Já hraju na Free a je mi taky dobře bez WotlK a doufám , že ještě dlouho na free nebude...

Back to top
Bollden

PostPosted: Mon Jan 19, 2009 9:15 pm    Post subject: Reply with quote

ha Very Happy koukám wladixovi sebevědomí nechybí Very Happy
Sex, sex, sex, drugs & Disco Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Predy

PostPosted: Tue Jan 20, 2009 9:03 am    Post subject: Reply with quote

Jsi Bolldene začal užívat života ? Very Happy

Sex, Sex, Sex, drog´s and Disco? Very Happy

Tak jako jo , ale bez těch drog , to bude lepší ne ? Wink

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Intercreep Forum Index -> Offtopic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (ex-MOONCLAW) (v2.03) - http://www.wowcr.net , World of Warcraft styles
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.