| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Predy
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 4:53 pm Post subject: Co se stalo s guildou ... |
|
|
Zdravim všechny hráče/lidi , mohl bych se zeptat co se stalo s vaší guildou na DK , vždycky jsem se koukal kdo je nový a kdo co má new itemy ... _________________
XFire mám asi jenom 3/4 roku tudíž tak málo hodin , WoW hraju 2,5 roky , tak 2000x2,5= Mno to je už pěkný číslo
Jednou budu mít pod jménem Intercreep ... |
|
| Back to top |
|
 |
Rj Guild Master

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 7:07 pm Post subject: |
|
|
cau cau sme na AQ .... ale jestli chces muzes me sledovat na armory a to nick Vladix jsem tam jako trosku lepsi DK _________________
"Jsme to, co si myslíme. Vše z toho, co jsme, vzniká s našimi myšlenkami. Myšlenkami tvoříme svět." Buddha |
|
| Back to top |
|
 |
Predy
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 10:03 am Post subject: |
|
|
Super , oni nějak Alíci z DK emigrovali bo co ne ???
Super budu sledovat a jak se jmenuje guilda ? Intercreep mi naslo jen tu na DK... _________________
XFire mám asi jenom 3/4 roku tudíž tak málo hodin , WoW hraju 2,5 roky , tak 2000x2,5= Mno to je už pěkný číslo
|
| Back to top |
|
 |
Svaca
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:59 pm Post subject: |
|
|
jj vetina lidi z aliance migrovala, cast na server Ahn Qiraj ( neb jak se to pise ) a cast na server Burning Blade _________________ Nejasej ikdyz preskocis, nejdriv se koukni do ceho jsi skocil
Neni dulezite vyhrat, ale poradne nasrat toho kdo vyhral  |
|
| Back to top |
|
 |
Predy
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 12:42 am Post subject: |
|
|
jj na ten Burning Blade šli kámoši by mě zajímalo co tam ted Black Division,Traitors atd. budou dělat
Heledte chci se zeptat na otázku před WoTlk...
Mám encha shamana a chodím areny , co je lepší 2 hand bo 2x 1handky ?
mam ted obě tedy , ale jako nvm jednou je lepší toto a druhý toto  _________________
|
| Back to top |
|
 |
Svaca
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 11:36 am Post subject: |
|
|
v shamanech se nevyznam, ale pokud vis kdy je co lepsi, tak si je muzes prohazovat na urcityho soupere urcitou zbran, jde to i v kombatu _________________ Nejasej ikdyz preskocis, nejdriv se koukni do ceho jsi skocil
|
| Back to top |
|
 |
Predy
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 12:14 pm Post subject: |
|
|
jj dělám to tak , nazačátku si hodím na všechny zbrane WF , třeba s 2handem dám jebu do priesta za 5k ale zase do warra je to nějaký horejší
Bych potřeboval jestli nemáte v guildě nějakýho ranaře shamana a chodí na forko , si pokecat  _________________
|
| Back to top |
|
 |
HonkL

|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:42 pm Post subject: |
|
|
Jak to vidim tak na AQ to je stejne jak na BB skoro zadny lidi v guilde .Mely jsme jit na stejne server  |
|
| Back to top |
|
 |
Vigo
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 11:12 pm Post subject: |
|
|
| HonkL wrote: | Jak to vidim tak na AQ to je stejne jak na BB skoro zadny lidi v guilde .Mely jsme jit na stejne server  |
Na BB je to parada.A na mesta chodim s pve guildou a dali jsme na prvni pokus TB a Undercity  |
|
| Back to top |
|
 |
Svaca
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 10:10 am Post subject: |
|
|
ja uz to mam projity vsechno asi 2 tydny nebo jak dlouho
proste hned po tom prechodu asi 2 dny se CS/SK pve G slozili a zaslo se na mesta, padlo UC, ORG a SM. TB jsme vymlatily z pulky taky, ale cairne uz lezel, takze k tomu jsme se vraceli druhej den a kdyz uz jsme v tom byly tak se znova vycistilo ORG, SM a UC
UC a SM uz bylo jen v malym poctu - neco malo pres 20, ale je pravda ze mimo bosse nebyl odpor zadnej _________________ Nejasej ikdyz preskocis, nejdriv se koukni do ceho jsi skocil
|
| Back to top |
|
 |
Rj Guild Master

|
Posted: Fri Jan 09, 2009 9:39 am Post subject: |
|
|
| HonkL wrote: | Jak to vidim tak na AQ to je stejne jak na BB skoro zadny lidi v guilde .Mely jsme jit na stejne server  |
trosku se pletes mi uz tam mame dost lidi a chodime pravidelne premady. MAme tam paradni anglickou komunitu a je to krasa. To je to co jsem hledal...nekam se zasit od ceskych lidi a v klidu dozit. Ja s Cernuusem jsme uz byli nekolikrat na 1850rating a mame nejlepsi pvp hadry na servru kazde scitani se drzime v top 10 a v top 100 na battlegrupe jen nam to minuli vikend nevyslo... takze mluv za sebe prosim...Váš intercreeo ma malo lidi. Ja jsem spokojen. ME pise uz hodne lidi o pomoc s pvp par DKcek tam denne ucim jak hrat a hodne lidi z pve guild co se venujou pvp s nami taky pravidelne chodi tak Gl & HF _________________
"Jsme to, co si myslíme. Vše z toho, co jsme, vzniká s našimi myšlenkami. Myšlenkami tvoříme svět." Buddha |
|
| Back to top |
|
 |
Vigo
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 12:58 pm Post subject: |
|
|
| Rj wrote: | | HonkL wrote: | Jak to vidim tak na AQ to je stejne jak na BB skoro zadny lidi v guilde .Mely jsme jit na stejne server  |
trosku se pletes mi uz tam mame dost lidi a chodime pravidelne premady. MAme tam paradni anglickou komunitu a je to krasa. To je to co jsem hledal...nekam se zasit od ceskych lidi a v klidu dozit. Ja s Cernuusem jsme uz byli nekolikrat na 1850rating a mame nejlepsi pvp hadry na servru kazde scitani se drzime v top 10 a v top 100 na battlegrupe jen nam to minuli vikend nevyslo... takze mluv za sebe prosim...Váš intercreeo ma malo lidi. Ja jsem spokojen. ME pise uz hodne lidi o pomoc s pvp par DKcek tam denne ucim jak hrat a hodne lidi z pve guild co se venujou pvp s nami taky pravidelne chodi tak Gl & HF |
Ja jsem pvp opustil Chodim s kamaradama dungy a jsem spokojeny.Ale nejake ty Hateful gladiator hadry mam taky. Beru je za badge z raidu  |
|
| Back to top |
|
 |
Predy
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 8:26 pm Post subject: |
|
|
Já hraju na Free a je mi taky dobře bez WotlK a doufám , že ještě dlouho na free nebude... _________________
|
| Back to top |
|
 |
Bollden

|
Posted: Mon Jan 19, 2009 9:15 pm Post subject: |
|
|
ha koukám wladixovi sebevědomí nechybí  _________________ You're pro or you're a noob. That's life.
Aliance FOREVER
The World is about Money, So if you play just For Fun you are crazy
Sex, sex, sex, drugs & Disco  |
|
| Back to top |
|
 |
Predy
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 9:03 am Post subject: |
|
|
Jsi Bolldene začal užívat života ?
Sex, Sex, Sex, drog´s and Disco?
Tak jako jo , ale bez těch drog , to bude lepší ne ?  _________________
|
| Back to top |
|
 |
|